Tips!! Een gezellig avondje uit begint hier bij de diner show

Nieuw: bekijk uit eten gaan op de kaart! Sea Palace is het drijvende Chinees eetgelegenheid aan de Oosterdokskade in Mokum. Het markante café staat vertrouwd om zijn overheerlijke, traditionele gerechten. Neem plaats in het gezeligge “zeepaleis” en geniet van de prachtige decoratie, smaakvolle Chinese kookkunst en vriendelijke service. Verschillende specialiteiten staan op het programmamenu, het allerbeste wat de Chinese keuken te bieden heeft, zoals Dim Sum, Peking eend, Sechuan gerechten en uiteraard specialiteiten uit de eigen keuken.

Dreamfactory de dinnershow
Fifteen, het succesvolle concept van Jamie Oliver heeft ook in Amsterdam een vestiging. In Pakhuis Amsterdam, vlak naast de Passenger Terminal, zit het sfeervolle restaurant waar jaarlijks tussen 15 en 20 jongeren opgeleid worden tot topkok. Er is een vast programmamenu, maar je kunt ook aangeven als je iets anders wilt eten. Onder andere als je geen supporter bent van vlees of vis dan krijg je een vervangend gerecht. Culinair gezien is Fifteen een eetgelegenheid dat het vooral moet hebben van de bekende Jamie Oliver.

Het varende cultuurschip MS Stubnitz is een fantastisch strakke locatie en is voor iedereen die houdt van rauw en industrieel. Het schip, een oude Oostduitse visserboot, ademt een nostalgische atmosfeer die doet denken aan de jaren ’30. Duistere laadruimtes, smalle trappetjes en nauwe gangetjes met welhaast spookachtige verlichting. Een mooie plaats voor een knallende party. De MS Stubnitz is een locatie waar meer dan 100 concerten en wekelijks populaire techno, house en minimal avondjes plaatsvinden. Sfeervol, intiem en reuzengezellig.

Club NL is een hippe, trendy lounge societiet midden in het centrum van Mokum. NL is erg geliefd en dat is niet enkel vanwege de ongedwongen sfeer en huiselijke setting. De dansvloer is ieder weekend gevuld met leuke, gezellige mensen. Bij intrede valt ogenblikkelijk de lange bar op. Deze bestrijkt de helft van de club. Op deze plaats kun je een heerlijk drankje drinken of even bijkomen van het dansen.

De Melkweg is één van de allerbekendste poppodia in Mokum. Het is een vergaarbak voor liefhebbers van popmuziek, dans, theater, film en andere beeldende kunsten. De ligging aan de Lijnbaangracht (Leidseplein) is erg geliefd bij nationale en internationale muzikanten. Met name de robuuste aankleding, centrale ligging en bijzondere programmering maken de Melkweg apart.

Club HOME is een stijlvolle club aan het Rembrandtplein en heeft 3 verdiepingen met elk een eigen bar. De muziekprogrammering is gevarieerd maar house en R&B liefhebbers ondervinden hier beslist een prima avond. Het met name het oudere publiek geniet zichtbaar van de intieme setting in club HOME. In de club heerst een werkelijke intieme, gezellige huiskamer sfeer, iets wat je hedendaags niet veel meer ziet.

De (bekijk) Amsterdamse Escape is al jaren één van de toonaangevende clubs van onze hoofdstad. Gelegen aan het drukke maar gezellige Rembrandtplein is de Escape één van de allergrootste discotheken van Mokum. Op een volle avond passen er met gemak 1600 mensen in de club. Het interieur is trendy en modern. De ideale setting dus voor het trendy publiek dat zich er hoofdzakelijk ophoudt.Bij de nieuwe Showtown in Culemborg beleef je de dinnershow van je leven. Ervaar in Event Center Culemborg een complete prachtige avond uit met “Dreamfactory” dé dinnershow. Of je nu een geboortedag of jubelfeest wilt vieren, een bedrijfsuitje hebt of gewoon zin hebt in een avondje uit, bij Showtown ben je aan het juiste adres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *